Bij Diamond Spectrum Enterprises kunt u ook terecht voor al uw maatwerk projecten. Wij hebben reeds vele projecten succesvol afgerond, van enkele vensterbanken en dorpels in een woning tot grote objecten.

Particulieren

U kunt met uw maatwerk project bij één van onze dealers langs gaan en vervolgens bij ons in Leerdam uw materiaal komen uit zoeken. Zo weet u precies wat de kleur en structuur wordt van bijv. uw aanrechtblad, tafel of trap. Vraag hiervoor naar onze doorverwijskaarten bij uw steenhouwerij in de buurt.

Dealers

Heeft u een project waarvoor u een scherpe prijs en levertijd nodig heeft? Bij ons krijgt u geen standaardprijzen maar wij vragen voor ieder maatwerkproject altijd de meest actuele prijs op bij onze fabriek(en). Doordat wij wekelijks meerdere blokken verwerken en vervoeren, profiteert u automatisch van de kortingen die horen bij deze grote afname en ook snelle verscheping kan hierdoor gerealisserd worden.

Halffabrikaten

De laatste jaren leveren wij ook steeds meer halffabrikaten, zoals dorpels en vensterbanken in natuursteen en composiet. Dit gebeurt op bestelling maar ook hebben wij een basisvoorraad in de meest gangbare kleuren. Halffabrikaten zijn meestal recht gezaagd met de oppervlakte en 1 lange zijde afgewerkt zodat zij enkel nog op maat gezaagd hoeven te worden, hierdoor heeft u aanzienlijk minder restafval.