In 1992 is Diamond Spectrum Enterprises B.V. ( DSE ) opgericht door Badrul en Annie Hasnain. Wij hebben ons direct vanaf het begin gericht op het leveren van eerste kwaliteit natuursteen producten van over de hele wereld.
Waar wij eerst alleen bekend stonden als graniet specialist, leveren wij tegenwoordig alle denkbare steensoorten in alle mogelijke afwerkingen.

– Hardsteen – Marmer – Leisteen – Graniet – Composiet – Kwartsiet – Basalt – Keramisch

Ons team is inmiddels 10 man sterk en met dit team richten wij ons telkens weer op de nieuwste trends. Wij vinden het heel belangrijk om met onze klanten en ook hun klanten mee te denken om uiteindelijk tot een goede keus te komen.
In Leerdam is onze showroom zo ingericht dat particulieren altijd een aantal tegels kunnen bekijken van de partijen welke op voorraad staan, dus geen standaard monsters die kunnen afwijken. Indien gewenst is het ook altijd mogelijk om een kijkje te nemen in het magazijn om daar nog wat meer tegels in het krat te bekijken of om een plaat uit te zoeken in onze platenhal.

Wij zijn een groothandel en leveren dus niet direct aan particulieren maar hebben wel onze site zo ontworpen dat zowel dealer als particulier de benodigde informatie op onze site kunnen vinden. Zie bijvoorbeeld voor de particulier ons handige offerte aanvraag systeem, u voert bij het materiaal naar keuze het gewenste aantal m2 in en zo kunt u door de stappen te volgen direct bij een dealer bij u in de buurt een offerte aanvragen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons bedrijf of over onze producten, neemt u dan gerust contact met ons op.