In Nederland zijn wij een natuursteen groothandel met een toonaangevende collectie, gevestigd te Leerdam (Zuid-Holland).

Voor al uw natuursteen producten kunt u bij ons terecht. Als natuursteen groothandel bieden wij een groot assortiment in natuurstenen tegels en platen voor binnen en buiten. Op voorraad hebben wij Graniet, Marmer, Kwartsiet, Basalt, Belgisch Hardsteen (Arduin Hardsteen / Blauw Hardsteen), Leisteen en Travertin. Natuursteen maatwerk voor bouw en monumenten ( dorpels, douchebakken, vensterbanken) kunnen wij ook voor u verzorgen, voor de tuin hebben wij een speciaal assortiment natuursteen tuintegels/terrastegels die geschikt zijn voor uw terras.

Ons dealer netwerk is verspreid over heel Nederland, wilt u een offerte hebben voor een van onze producten of diensten dan kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u doorverwijzen naar een dealer bij u in de buurt van wie u een scherpe prijs voor onze natuursteen producten krijgt.

Doordat onze fabrieken wekelijks meerdere blokken verwerken en vervoeren, profiteert u via onze dealers automatisch van de kortingen die horen bij deze grote afname en ook snelle verscheping kan hierdoor gerealisserd worden. Bij Diamond Spectrum natuursteen goothandel heeft u de mogelijkheid om ons natuursteen assortiment te bezichtigen in de showroom / toonzaal.